SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Alanşeyhi Ortaokulu

Fikret GERGİN - Müdür

5 Eylül 1996 tarihinde Aksaray’ın Eskil İlçesi Eskil Merkez İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak  göreve başladım. Samsun ili Vezirköprü  ilçesi Güldere İlköğretim Okulu´nda müdür yetkili snıf öğretmenliği, Oruç İlköğretim Okulu´nda müdür yetkili sınıf öğretmenliği görevinde bulundum. 2010 yılında Elaldı İlkokulunda okul müdürlüğü,  Öğürlü İlköğretim Okulunda okul müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra  2011 Temmuz ayında Göl İlköğretim Okulu’na tayinimin çıkması nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihine kadar bu okulda okul müdürü olarak görevimi yerine getirdim.Tekrar  Elaldı İlkokulun’da Okul Müdürlüğü görevine atandım.13 Şubat 2017 tarihinden itibaren  halen Alanşeyhi İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü görevimi  yürütmekte iken 01.07.2019 tarihinde yöneticiler arası yer değiştirmeler sonucunda Sarıdibek Köy Deresi İlkokulu´na atandım,07.08.2019 tarihinde tekrar Alanşeyhi Ortaokulu´nda göreve başladım ve halen bu okulda görevime devam etmekyeyim.2005 yılında yapılan Öğretmenlik Kariyer Basakları Yükselme Sınavını kazanarak (KBYS -Uzman Öğretmenlik ) 24.05.2006 tarihinde Uzman Öğretmen ve 19 Kasım 2022 tarihinde Başöğretmenlik sınavı sonucunda  12 Aralık 2022 tarihinde Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliğinin ilgili hükümlerine göre Başöğretmen Ünvanını almaya hak kazandım.